Avondschemerhuifkartochten in Ermelo

Eens in de avond het bos bekijken en bovendien ook nog eens alles te weten komen over de natuur!  Dit kan in Ermelo! 

VVV Ermelo organiseert namelijk tijdens de vroege schemering een Avondschemerhuifkartocht. Tijdens deze mooie tocht gaat u de Ermelose bossen in en de Groevenbeekse heide over. Het thema van deze tocht is ‘weetjes over wild en natuur’.

Een gids van Natuurmonumenten die aanwezig is, vertelt u onderweg allerlei interessante wetenswaardigheden over de mooie omgeving en de dieren die er in de schemering wellicht te zien zijn. Dat maakt deze tocht dus zo speciaal, dat u tijdens de schemering in het bos bent, u zult tijdens deze tocht ervaren dat het bos er in deze tijd heel anders uitziet. Het is letterlijk een verschil van dag en nacht.

Naast het ontspannen zitten in de huifkar, wordt ook nog een korte wandeling over de heide gemaakt.  Aan de inwendige mens wordt bij deze huifkartocht ook gedacht: hapjes en drankjes zijn bij deze prachtige tocht inbegrepen. De Avondschemerhuifkartocht zal worden gehouden op de donderdagavond 23 augustus, de tocht zal om 19.30 uur aanvangen en duurt ongeveer twee uur.

Kosten voor deelname aan deze tocht bedragen € 12,50 voor volwassenen en € 9,00 voor kinderen t/m 12 jaar. De tocht gaat alleen door bij minimaal 10 personen. Voor meer informeren of voor het reserveren voor deze tocht kunt u terecht bij VVV Ermelo, tel. 0341-552200. Reserveren is verplicht.