Ambassadeurs van Alex Lloyd Club

Families die gezellig samen komen sporten en nadien genieten van een kop koffie. Vrienden die elkaar aansteken met hun enthousiasme en Arjen die snelle vooruitgang boekt. Allemaal heel erg tevreden en daarom ambassadeurs van de Alex Lloyd Club het alternatief voor de sportschool.

Arjen Dicke, 50 jaar komt uit Harderwijk.

Ik kwam hier bij Alex Lloyd club om mijn conditie te verbeteren. De eerste twee keer lukte het me niet om de crosstrainer vol te houden, maar bij de derde keer al wel, dus je boekt snel vooruitgang.  Tevens gaat mijn bloeddruk  naar beneden en val ik ongemerkt af. Het is bijna 1 op 1 begeleiding, ik ben dus tevreden!

Mark 34 jaar, Dé 30 jaar en Thijs 33 jaar. Komen uit Harderwijk.

Wij als vrienden en trouwe bezoekers van Alex Lloyd zijn uitermate tevreden over ons wekelijkse bezoek op maandag- en donderdagavond. Als eerste kwam ik, Thijs, trainen bij Alex Lloyd Club, dankzij mijn enthousiasme melden ook Dé en Mark zich aan. Nu sporten we wekelijks met elkaar en met plezier. Het is fijn om geleidelijk resultaat te boeken en onze vooruitgang te zien. Ook zijn we erg tevreden over de begeleiding die professioneel en vriendelijk zijn in hun hulp.

Familie van Scherpenzeel, 48 jaar, 19 jaar en 74 jaar. Komen uit Harderwijk.

Annemiek, 48 jaar: “Wat ik prettig vind aan Alex Lloyd is dat je geen uren hoeft te sporten om je doel te bereiken, verder krijg je hier goede persoonlijke begeleiding en om de zoveel weken kun je je eigen vooruitgang inzien. Dit stimuleert des te meer om door te gaan! Door mijn enthousiasme zijn mijn dochter en schoonvader hier ook terechtgekomen, ook zij sporten hier met veel plezier.”
 
Denise 19 jaar: “Ik voel mij bij Alex Lloyd heel erg op mijn gemak, dit vind ik ook erg belangrijk in een sportschool. Ik ga hier met een goed gevoel naar toe en kom met een goed gevoel weer thuis. Ik ben een stuk serieuzer bezig met sporten.”
 
Rijk, 74 jaar: “Ik zit bij Alex Lloyd goed op mijn plek, ook vind ik het heel fijn en makkelijk dat alle oefeningen in 1 cirkel (De Milon cirkel) staan, zodat ik gemakkelijk van het ene naar het andere apparaat kan lopen en het niet zelf hoef in te stellen.”
En bovenal vinden wij het als familie onwijs gezellig om samen te sporten en als afsluiter een bakje koffie te drinken!