Albert van der Horst - Hout ook van buiten

We hebben al wat uurtjes in de tuin mogen vertoeven door wat mooie, zonnige dagen.

En heb je goed rondgekeken in je tuin? Alles naar wens en op orde? Of is die schutting dit jaar toch echt een keer aan vervanging toe? En komt die vlonder daar achter in de tuin er dit jaar dan toch echt? Mouwen opstropen en aan de slag, want die tuin wordt die aanstaande zomer je tweede woonkamer.

Houd of Hout?

Welk hout gebruik je dan voor die schutting of die vlonder? Albert van der Horst weet raad! Deze hout vakman weet exact welk hout er voor jouw project geschikt is. We maken je schutting precies op maat en gebruiken daarvoor bijvoorbeeld geimpregneerd vurenhout, vertelt Albert. Dit hout is bestand tegen aantastingen en invloeden uit de tuin. We hebben het dan over schimmels, insecten en uiteraard het weer. Douglas is dan ook een juiste keuze, hout van Veluwse bodem, oersterk en goed te verwerken. En als je slim bent, gebruik je daarbij onze betonnen palen, want die rotten nooit. Dan zit je dus jarenlang goed, lacht hij.

Buiten doe-dingen

Heb je nog een plekje over in de tuin en loopt er ook een kleine aap rond, dan ben je bij Albert van der Horst aan het juiste adres als het gaat om speelhuisjes, klimrekken en glijbanen. Een (rieten) overkapping of liever een tuinhuisje voor de tuingereedschappen of de fietsen, maakt het geheel compleet. We helpen je graag met een idee of zelfs met de uitvoering ervan.

Kom langs en laat je adviseren. Er is geen betere vraagbaak.

Albert van der Horst

Bron: Bold Projecten

 

 

 

 

Houthandel Albert van der Horst B.V.

Adresgegevens

Rodeschuurderwegje 18
3853 LS Ermelo

Telefoon

T. 0341-552174

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.30 uur
Di 7.30 - 17.30 uur
Wo 7.30 - 17.30 uur
Do 7.30 - 17.30 uur
Vr 7.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info