Activiteitencentrum De Schuilplaats organiseert Voorjaarsmarkt

Donderdag 19 april organiseert de Schuilplaats een voorjaarsmarkt. De Schuilplaats is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. 

Op de locatie Prinsessenlaan 1 in Harderwijk gaan de deuren open om het voorjaar naar binnen te laten, maar krijgt ook iedereen de mogelijkheid een kijkje te komen nemen.

Er is van alles te doen tijdens de voorjaarsmarkt bij dagactiviteitencentrum de Schuilplaats.

Meedoen met het Rad van Fortuin of (zelfgemaakte) producten kopen die door de groepen zijn gemaakt. In de kantine staan kramen van Careander locaties Piekado en de Wissel. Mogelijkheden genoeg om leuke cadeaus of voorjaarsartikelen te kopen. Daarnaast is er een fijne plek voor het drinken van koffie of thee met een cupcake.

Extra speciaal dit jaar is een belevenispad in onze gymzaal én de mogelijkheid om een ritje te maken met een ponykar.

De markt is geopend van 09.30 tot 16.30 uur, Prinsessenlaan 1 in Harderwijk. Voor vragen mailen naar schuilplaats@carender.nl
 
Meer over de Schuilplaats en Careander
Bij de Schuilplaats in Harderwijk zijn meerdere groepen waar cliënten worden begeleid. Op een zinvolle manier bezig zijn met verschillende activiteiten, afgestemd op ieders wensen en mogelijkheden. Soms ligt de nadruk meer op arbeidsmatige activiteiten, soms meer op ontspanning en beweging. Daarnaast is er een mooie ontmoetingsruimte en een gymzaal waar gebruik gemaakt kan worden.
 
De Schuilplaats is een locatie van Careander. Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland. www.careander.nl

Voorjaarsmarkt de Schuilplaats Harderwijk Careander