Aaltjesdagen dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Wij zijn inmiddels alweer begonnen met het programma voor 2019. De komende Aaltjesdagen vallen samen met Pinksteren. Dat wordt dus een extra groot feest in Harderwijk. We weten nu al, dat we veel meer hulp nodig hebben.

Dus een dringend beroep op nieuwe vrijwilligers om een zo leuk mogelijke dagen voor alle Harderwijkers en bezoekers te maken!

Iedereen heeft talenten; wie je ook bent, we weten zeker, dat ook jij een waardevolle bijdrage kunt leveren. Er staat sowieso een aantal vacatures uit.
 
Aaltjesdagen is op zoek naar:
 
- Secretaris/Secretaresse:
Onder andere voor het vastleggen van afspraken en acties, het maken van notulen, desgewenst in combinatie met een stukje administratie.
 
- Marktmeester:
Je coördineert in de voorbereiding met het maken van een kramenplan en de invulling daarvan. Tijdens het event regel je met je team de uitvoering en dat alle kooplui bij de juiste kraam terecht komen.
 
- Versterking Sponsorcommissie:
Doel: potentiele sponsoren werven. Je denkt mee over de strategie en helpt mee bij de acquisitie van bedrijven, horeca en winkeliers in en rond Harderwijk. We zoeken vrijwilligers met een netwerk in Harderwijk.  
 
- Algemeen Bestuurslid:

Je hakt samen met het rest van het bestuur knopen door achter keuzes die bepalen hoe de aaltjesdagen er dit jaar uit komen te zien. Je brengt ideeën in voor leuke evenementen op de dag en kan ondersteunen bij de commissies waar nodig.

- Techniek:
Ben jij de handige Harry (Aalt?) die niet terug dienst om stroomvoorzieningen aan te leggen en overal hand- en spandiensten te verrichten voor- tijdens en na het event?

Verder zijn we voor de diverse programmalocaties nog op zoek naar versterking met enthousiaste commissieleden en heel veel vrijwilligers op de dagen zelf.   

Kunnen we op je rekenen? Je bent meer dan welkom!

 Aaltjesdagen Harderwijk vrijwilligers gezocht