54e Athlos cross vernieuwend en voor iedereen

De 54e Athlos cross op zaterdag 27 oktober a.s. kent dit jaar twee hele nieuwe onderdelen; de obstakel cross voor de jeugd en een 3x 2500 m estafette cross.

Met deze twee nieuwe onderdelen wil Athlos het crossen een nieuwe impuls geven voor iedereen die van hardlopen door het bos houdt.

Voor de jeugd is dit met wat leuke uitdagingen onderweg, waardoor het naast snelheid ook om behendigheid gaat. De estafette cross maakt van het crossen een teamonderdeel en is met klasses als bv.  jeugd- (vanaf 15 jaar), bedrijven- en mixteams geschikt voor elk niveau, van recreant tot wedstrijdloper.
 
De Athlos cross is al ruim 50 jaar landelijk bekend en heeft in de loop der jaren al menig groot atleet aan de start gehad. Was het vroeger vooral een officiële hardloopwedstrijd, de laatste jaren staat de cross juist ook open voor trimmers, recreanten, niet verbonden aan een vereniging.
 
Naast de run-bike-run en de wandeltochten die ’s ochtends al van start gaan, mikt Athlos met deze nieuwe onderdelen op een steeds breder deelnemersveld met als afsluiting een 5 + 10 km voor de individuele loper. Meer dan ooit zal dit jaar de Athlos cross een happening worden voor iedereen.  Meer info: www.athlos.nl

Run Bike Run Athlos Harderwijk