36e Harderwijker Lions Bridgedrive

Zaterdag 16 januari werd voor de 36e maal de jaarlijkse Lions Bridgedrive georganiseerd.

Vele bridgeliefhebbers kwamen naar zalencentrum De Roef, die haar accommodatie ter beschikking stelde voor dit evenement. 

De opening werd verricht door Marcel Nieuwenhuizen, voorzitter van de brudgecommissie van de Lions Club Harderwijk. Hij memoreerde dat de opbrengst van de drive, zoals gewoonlijk, bestemd is voor de jaarlijkse Lions boottocht voor ouderen en minder validen uit Harderwijk en Ermelo.

Daarna gingen 50 bridge-paren de sportieve strijd aan. De technische kant werd verzorgd door de heren Verhoog en Slezak van de Harderwijker bridge-clubs BC Sportief en BC Harderwijk.  Dhr. J. Hop verzorgde de arbitrage.

De bridge-avond verliep, eigenlijk zoals altijd, heel gezellig, zeer geanimeerd en zonder arbitragezaken. Na afloop van de wedstrijd werd tijdens de rekenronde een korte verloting met mooie prijzen gehouden, ter beschikking gesteld door locale ondernemers.

De hoogst geeindigde paren waren:

  • Winnaar A-lijn : bridgepaar Ko Oudhof & Arjan Roelofs met 60,83%
  • Winnaar B-lijn : bridgepaar Rina Volgers & Athur Volgers met 58,68%
  • Winnaar C-lijn : bridgepaar Carin van der Klip & Lydia Gevers-Leuven met 59,58%
  • Winnaar D-lijn : bridgepaar Ans Boor & Toos Steenbergen met 55,00%
De deelnemers en de Harderwijker Lions kunnen op een zeer geslaagde avond terugzien.
De boottocht voor ouderen en minder validen zit dit jaar dus ook wel weer goed: de opbrengst van deze avond was € 1.618,-.
Volgend jaar weer, zelfde lokatie, op 21 januari 2017 !!

Bridge toernooi in Wijkcentrum de Roef Harderwijk