24 – 7 Gebed tijdens Week van Gebed Harderwijk 2018

Van 20 tot 28 januari 2018 vindt voor het eerst in Harderwijk een 24-7 Gebedsweek plaats, geïnitieerd door mensen uit verschillende kerken.

De Week van Gebed in Harderwijk bestaat uit drie onderdelen:

De PrayerNight voor jongeren op zaterdag 20 januari, de 24-7 Gebedsruimte in de Open Hof waar iedereen tijdens deze hele week 24 uur per dag kan binnenlopen en de Gebedsmomenten, elke avond in een andere kerk.
 
PRAYERNIGHT
De PrayerNight voor jongeren op 20 januari vanaf 19.30 u. in de Open Hof. Tijdens deze avond ontdek je dat gebed echt niet saai hoeft te zijn. Je wordt uitgedaagd om te bidden voor de wereld en je eigen omgeving op allerlei creatieve manieren. Dit wordt afgewisseld met aanbidding en inspirerende praatjes. De Prayernight is meteen de Kick Off voor de 24-7 Week van Gebed dus je kunt, als je wilt meteen de hele nacht doorhalen!
 
24-7 GEBEDSRUIMTE
Tijdens de Week van Gebed is in de Open Hof (Jacob Catsstraat 3) een gebedsruimte ingericht om 24 uur per dag binnen te lopen, God te ontmoeten, te bidden en tot rust te komen. 24-7 gebed is een gebedsvorm waarbij er een week lang zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek, beeld en creatieve opdrachten helpen je om tijd door te brengen in gebed. De hele week is opgedeeld in tijdssloten van een uur. Op een rooster kunnen deelnemers zich inschrijven om een uur of meer te komen bidden. Zie www.24-7harderwijk.nl.
 
GEBEDSMOMENTEN
Elke avond tijdens de Week van Gebed is er een interkerkelijk gebedsmoment in een andere kerk. Deze momenten zijn steeds van 19.30 tot 20.30, tenzij anders vermeld. Iedereen is hier welkom!
Maandag 22 januari: Plantagekerk, Stationslaan 136
Dinsdag 23 januari: Leger des Heils, Kennedylaan 56
Woensdag 24 januari: RK Catharinakerk, Van Maerlantlaan 1
Donderdag 25 januari: Dorpskerk Hierden, Let op: 19.00 u. Zuiderzeestraatweg 149
Vrijdag 26 januari: Baptistengemeente, Open Hof, Jacob Catsstraat 3
Zaterdag 27 januari: Sefanja, Stationslaan 121, SING-IN, Afsluiting Week van Gebed 

ORGANISATIE
De Week van Gebed wordt in Harderwijk georganiseerd door mensen uit verschillende kerken, ondersteund door Stichting Echo, www.stichtingecho.nl en Youth United, www.youthunited.nl. Landelijk wordt de Week van Gebed georganiseerd door Missie Nederland, www.weekvangebed.nl.
 
Meer info: www.geloveninharderwijk.nl en www.24-7harderwijk.nl .