Repair Café Harderwijk viert eerste lustrum op De Rietmeen!

Deze maand bestaat het Repair Café Harderwijk 5 jaar. En dat wordt gevierd op zaterdagmiddag 23 maart a.s. op de Rietmeen!

Van 13.00 u tot 15.30 bent u daar van harte welkom om samen met onze vrijwilligers uw kapotte spullen te repareren. Om de feestvreugde te verhogen biedt het Repair Café iedere bezoeker gratis taart met koffie/thee of limonade aan. 

Daarnaast biedt het Repair Café deze zaterdagmiddag de mogelijkheid om gratis een vogelhuisje ter maken; onze vrijwilligers staan klaar om u daarbij te assisteren.
 
Na enkele maanden van voorbereiding is het Repair Café Harderwijk op 7 maart 2014 officieel van start gegaan. Sindsdien zijn in 75 reparatiebijeenkomsten ruim 1600 bezoekers geholpen met het repareren van hun kapotte kleding, huishuiselijke apparatuur, meubels, fietsen,etc. etc. Het overgrote deel hiervan kon worden gerepareerd, waarmee weggooien werd voorkomen en een bijdrage werd geleverd aan een duurzamere samenleving.

Naast de vaste repair-bijeenkomsten op iedere eerste vrijdagochtend van de maand in Kringloopcentrum Het Goed, heeft het Repair Café in de afgelopen jaren diverse extra activiteiten opgezet. Zoals extra reparatiebijeenkomsten op andere locaties in Harderwijk, speciale Thema-bijeenkomsten en omdat duurzaamheid zeker voor kinderen een belangrijk thema is, een Kinder Repair Café op de basisschool.
Sinds 2018 is er gedurende het voorjaar/zomer, maandelijks een Repair Café in ontmoetingstuin De Rietmeen.
 
Wij nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het eerste lustrum te vieren op onze Jubileum-bijeenkomt op zaterdag 23 maart van 13.00u -15.30 in Ontmoetingstuin De Rietmeen, Ouverturebaan 1-3. Neem uw kapotte spullen mee ter reparatie, kom om een vogelhuisje te maken of kom als sympathisant  en geniet van de koffie en de taart!
 
Zie ook: www.repaircafeharderwijk.nl. Voor contact en informatie: [email protected]