t Vloerenhuis Putten

t Vloerenhuis Putten

Specialist in alle houten vloeren

Ga jij ook voor onze klanten door de knieën?

't Vloerenhuis in Putten is op zoek naar een nieuwe collega Parketteur die haar of zijn vakhart op de juiste plek heeft. Een passie heeft voor vloeren en interieur en echt mooi werk wil maken.

Vacature vloerenlegger

't Vloerenhuis levert en legt houtenvloeren, laminaat en pvc-vloeren en tevens traprenovatie. Onze vestiging is in Putten. Vanuit Putten werk je in de meest uiteenlopende locaties.

Renovatie van uw houten vloer

Is uw houten vloer na jarenlang woonplezier toe aan een opknapbeurt? Betrekt u een nieuwe woning waar een goede houten vloer in ligt en is de vloer aan een opknapbeurt toe? Wij kunnen uw vloer weer de uitstraling geven van weleer. Een nieuwe kleur op uw vloer? De keus in kleuren is groot, van licht tot donker, warm of een moderne grijstint.

Parket op Vloerverwarming? Het kan echt!

Overweegt u vloerverwarming? De structuur van ons parket is samengesteld uit een centrale kern in HDF (High Density Fiberboard). De combinatie van de hoge dichtheid en het gewicht ervan zorgt voor een uitzonderlijke warmtegeleiding. Ideaal dus voor een optimale werking van de vloerverwarming.

Laminaat vloeren

De moderne laminaatvloer heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Het uiterlijk van de vloer gaat steeds meer op een “echte” natuurlijke vloer lijken.

Parket en vloerverwarming?

Vloerverwarming is al jaren een populaire vorm van verwarming en steeds vaker worden parket, houten vloeren en vloerverwarming in één adem genoemd.

PVC vloeren

PVC vloeren worden als nieuw in de particuliere markt gepromoot, echter al tientallen jaren worden PVC vloeren als projectvloeren toegepast in winkels en kantoren. 

Onze mensen maken het verschil

Pieter van Es is alweer de derde generatie in het familiebedrijf 't Vloerenhuis in Putten. De keuze voor het familiebedrijf heeft hij tijdens zijn schooltijd al heel bewust gemaakt, toen hij al vaak met oudere parketteurs mee ging, de kunst afkijken.