Stichting Podia Harderwijk

Stichting Podia Harderwijk

Nieuwe initiatieven in Theater Harderwijk

Priscilla Smit (34) uit Harderwijk is vanaf 2011 werkzaam voor Stichting Podia Harderwijk. Onder deze stichting vallen naast Theater Harderwijk, ook kunstencentrum Catharinakapel en muziekpodium Estrado. 

Flyer actie: Red het Theater Harderwijk!

Het actie comité red het Theater Harderwijk is begonnen met een flyer actie in heel Harderwijk. De actie heeft al geleid tot heel veel reacties en brieven aan de gemeenteraad. 

Koningsduo Vrijdag & Sandifort

Remko Vrijdag & Martine Sandifort komen met hun derde show ‘Vrijdag vs. Sandifort’ naar Theater Harderwijk. Op woensdag 12 april brengt het duo opnieuw treurige types, stevige liedjes en wrange humor in een duizelingwekkend tempo. 

Koop nu tickets voor Mascha's Story Time!

Mascha kennen jullie allemaal als een YouTuber die ooit begon met beauty video’s, inmiddels vlogt ze ook dagelijks en zijn haar kijkers haar persoonlijk steeds beter leren kennen. 

Magic Night

De nieuwe talkshow Harderwijk maakt het organiseert een speciaal avondje uit voor alle inwoners van Harderwijk en Hierden in het Theater Harderwijk

Raad wil vóór zomer goed podiumkunstplan

Binnen drie maanden, in elk geval nog vóór de zomer, mag de Harderwijkse gemeenteraad een besluit nemen over een goed doortimmerd plan voor de podiumkunsten in de binnenstad en het ‘biebtheater’. 

Carla Maffioletti Theater Harderwijk

Meer dan tien jaar lang stond Carla Maffioletti als leading soprano op de planken met de wereldberoemde violist André Rieu en zijn fameuze ‘Johann Strauss Orkest’. En aanstaande vrijdag is ze te bewonderen in het Theater Harderwijk! Nu met €7,50 korting op een ticket!

Bumba komt naar Harderwijk

Op zaterdag 4 februari komt de populaire Bumba naar Theater Harderwijk. Samen met zijn vriendjes Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby beleeft hij in zijn nieuwe theatershow de grappigste avonturen.

Bestuur pleit voor behoud theater

Deze week vergaderen de politieke partijen over het collegevoorstel, dat 19 januari in de commissie komt en 3 februari in de raad.
Of er dan al knopen worden doorgehakt, valt nog te bezien…

Uniek circustheater voor de hele familie

Wat 38 jaar geleden begon als traditioneel theatercircus, is onder leiding van Arlette Hanson uitgegroeid tot origineel en eigentijds circustheater. En nu komt het gezelschap op vrijdag 6 januari 2017 voor het eerst naar Theater Harderwijk met hun nieuwste show ‘Koud Kunstje!’.