Sportcafé de Rumels

Sportcafé de Rumels

Sportcafé de Rumels in Hierden is een centrale plek waar door allerlei verenigingen gesport wordt. In de avonden en weekenden, als er geen wedstrijdactiviteiten zijn, kunnen er besloten feesten gegeven worden. 

Niels en Kim Stijkel zijn de beheerders van de sportzalen en eigenaren van Sportcafé de Rumels in Hierden. Sportcafé de Rumels heeft ook een mooi terras. Met hoge en lage tafels, lekkere stoelen en grote parasols. De Rumels zit aardig vrij en heeft een volledige horecavergunning. Feestjes tot diep in de nacht is dus geen probleem, tot 04.00 mag het café open zijn.

Vele feestjes hebben zich hier al afgespeeld en verschillende DJ's en bands hebben in het Sportcafé gespeeld. Themafeestjes, verjaardagen of reünies, net hoe je het wilt. Niels en Kim denken graag met de gasten mee om het feest tot een groot succes te maken. 

De sportzaal kan omgebouwd worden tot een grote evenementen- of feestzaal.

Naast de diverse sporten, kan de zaal ook voor andere doeleinde gebruikt worden. Zo is de zaal eens gebruikt voor opnames van het tv programma Kids Top 20 en gebruikt het muziekorkest Kunst na Arbeid de zaal voor hun jaarlijkse concert. 

Mensen die een feestje geven in het café, kunnen de sportzaal er ook bij huren. De zaal kan bijvoorbeeld worden omgetoverd tot een waar speelparadijs, zodat ook de kinderen zich goed kunnen vermaken tijdens het feest.

De sportzaal mag voor alles gebruikt worden. Feesten, toernooien en clinics.

Ook de tennisbanen kunnen worden ingezet voor toernooien en clinics. Geweldig voor bedrijven. Zij kunnen hier bijvoorbeeld een volleybaltoernooi organiseren. Met aanlsuitend een barbeque op het terras. 

Maar ook voor een kinderdisco van school wordt de zaal ingezet. Echt multifunctioneel dus. De zaal kan in meerdere delen worden opgedeeld. Zo kan er voor een groep van 150 tot 600 personen een mooi event georganiseerd worden. Feestjes en events tot 150 personen worden in het gezellige sportcafé gehouden. 

Buiten is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Een ideale plek voor feesten en partijen dus. 
IMG_0012.jpg
IMG_0013.jpg
IMG_0014.jpg
IMG_0015.jpg
2_IMG_0018.jpg
IMG_0021.jpg
IMG_0024.jpg
IMG_0026.jpg