Specsavers Harderwijk

Specsavers Harderwijk

​Met uw ogen moet u uiterst zorgvuldig omgaan, uw zicht is immers een belangrijk zintuig.

Een deskundige oogmeting door een gediplomeerde opticien is daarom essentieel. Bij Specsavers Harderwijk worden alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde optiekopleiding aan een overheidserkend instituut. Wij garanderen u dat al onze opticiens volledig gediplomeerd zijn en verzekeren u zo van de hoogste kwaliteit oogzorg.

Een oogmeting bij Specsavers Harderwijk gaat verder dan alleen het checken van uw sterkte en de oogdruk van uw ogen. Onze gediplomeerde opticiens hebben altijd een uitgebreid gesprek met u. Ze stemmen de oogmeting af op uw persoonlijke situatie zodat zij u het juiste advies kunnen geven.

Wij geloven in de juiste bril voor een eerlijke prijs, voor iedereen. 

Dat begint bij een ruime keuze uit meer dan 1.300 verschillende monturen, waaronder merkmonturen van topmerken als BOSS Orange, Tommy Hilfiger, Replay en Karl Lagerfeld. Ons assortiment begint bovendien al bij monturen van €19, waardoor we tevens een uitstekende keuze kunnen bieden bij een kleiner budget. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment zonnebrillen inclusief enkelvoudige glazen, tint en UV-filter.

Bij Specsavers Harderwijk ontvangt u altijd gratis standaard enkelvoudige glazen op al onze brillen.

En voor degenen die zich met één bril willen kunnen focussen op objecten dichtbij en veraf, bieden wij een compleet scala varifocale glazen aan. Daarnaast bieden we glasopties aan met extra's zoals ontspiegeling, zonneglas en uv-glas - en dankzij onze Specsavers prijsgarantie zijn de prijzen altijd eenvoudig te vergelijken.
 
20181031_141058.jpg
20181031_141727.jpg
20181031_141823.jpg
20181031_142536.jpg