Shapers of Hair kapsalon

Shapers of Hair kapsalon

Shapers of Hair kapsalon Harderwijk

Na ruim tien jaar ervaring in het kappersvak, en ruim vijf jaar te hebben samengewerkt, hebben Marieke en Frans hun ambitie waargemaakt om voor zichzelf te beginnen. 

Zij zijn sinds 2015 de trotse eigenaars zijn van Shapers of Hair

Samen met de rest van het SOH-team creëren zij de mooiste modellen en staan klaar om eerlijk en professioneel advies te geven. Het deskundige team heeft de passie en ambitie om de beste in hun vak te zijn. Doormiddel van trainingen en front-row-seats bij hairshows blijven ze zich ontwikkelen binnen de hair-fashion.


Door de gezellige, ongedwongen sfeer, de kennis en know-how van het vooruitstrevende team is SOH een thuishaven voor menig hair-fashionist!

Bij Shapers Of Hair streven wij altijd naar het perfecte eindresultaat. Om dit te bewerkstelligen gebruiken wij deze diverse producten.

  • ICON - De producten die bij SOH worden gebruikt zijn allemaal milieuvriendelijk, niet op dieren getest, biologisch afbreekbaar, parabeen, sulfaatvrij en zelfs veganistisch.
  • Ecoplex - Naast de natuurlijke kleuringen van Ecotech color hebben we nu ook de unieke toevoegingen van ICON ECOPLEX. 
    Ecoplex kan toegevoegd worden aan ontkleuring en de semi en demi kleurbehandelingen. Ecoplex voorkomt haarbreuk, wat eerder niet haalbaar was zonder je haar te beschadigen kan nu dus met de toevoeging van Ecoplex.

Maandag zijn wij GESLOTEN maar wel telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken 0341-430431

1_Shapers_of_Hair_Frans_en_Marieke_kapsalon.jpg
Shapers_of_Hair_kapperszaak_Harderwijk.jpg
Shapers_of_Hair_kapperszaak_producten.jpg
Shapers_of_Hair_Marieke_man_knippen.jpg