Randmeer Makelaars

Randmeer Makelaars

Randmeer Makelaars Harderwijk

Randmeer Makelaars; werken met hart en ziel

Randmeer Makelaars bestaat sinds 2006. Met ons vaste team, bestaande uit Danny en Leontine Klaassen, Maurits Buis en Sem Brouwer werken wij met hart en ziel vanuit ons gezellige kantoor aan de Bruggestraat in de binnenstad van Harderwijk. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), wat u de garantie geeft dat wij goed zijn opgeleid en regelmatig bijscholing volgen om up-to-date te blijven.

Bij de aan- of verkoop van een huis komt heel wat kijken. Randmeer Makelaars is daarbij graag uw partner

Vanuit ons sfeervolle pand in de binnenstad van Harderwijk begeleiden wij u gedurende het hele traject. Of slechts bij een gedeelte ervan, zoals een taxatie of de verhuur van uw woning. Gewoon zoals u het wilt. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Met kennis van de binnenstad en de regio. En, misschien wel het belangrijkste, met hart voor ons vak en onze klanten.

Persoonlijk contact staat hierbij voorop. Korte lijntjes, flexibele openingstijden - een bezichtiging in de avonduren is zelden een probleem - en een open manier van communiceren, bijvoorbeeld via Twitter.

Een ander pluspunt is onze manier van presenteren 

Elk huis verdient een mooie brochure. Op maat geschreven en met een uitgebreide fotoreportage. Uiteraard presenteren wij alle te verkopen huizen op deze website, op www.funda.nl en hangt er een foto met beschrijving in de etalage van ons centraal gelegen kantoor. Een laatste garantiepuntje: natuurlijk zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

Meer weten over bovenstaande? Kijk verder op deze website en stap gerust eens bij ons binnen, wellicht het begin van een mooie samenwerking!
 
  

Openingstijden

Ons kantoor in de gezellige binnenstad van Harderwijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Een bezichtiging of afspraak in de avonduren of op zaterdag  is zelden een probleem!

Afspraken zijn ook mogelijk in de avond uren en in het weekend.
 
Team_Randmeer_Makelaars.jpg
Randmeer_Makelaars_op_het_Strandeiland.jpg
team_2014.jpg