Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk

Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk

Een nieuwe zakelijke nieuwskrant voor Harderwijk
Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk
Heeft u een redactieonderwerp of een boodschap dat u met Harderwijkse en Hierdense collega-ondernemers wilt delen? Deze nieuwe krant gaat Harderwijkse en Hierdense ondernemers nieuws brengen dat aanzet tot actie en reactie.
Lees meer

Nieuwe Kijk op Zaken binnenkort ook in Zeewolde en Ermelo

13 juni 2019

Kijk alvast uit naar de volgende spraakmakende Nieuwe Kijk op Zaken van september. Met vanaf die maand naast de actuele zakelijke/gemeentelijke ontwikkelingen in Harderwijk ook die uit Zeewolde plus Ermelo. We verdubbelen de oplage doordat de ondernemers in deze twee plaatsen voortaan eveneens onze krant krijgen. Daarmee verhogen we de aantrekkingskracht voor de adverteerder, want onze prijzen blijven wel gelijk.

Honderdjarige Nassau-Veluwe blijft grensverleggend

3 juni 2019

Steeds nadrukkelijker zoekt de honderdjarige aansluiting met het plaatselijke bedrijfsleven. Christelijk College Nassau-Veluwe dat vanaf september alles uit de jubileumkast haalt, stimuleert leerlingen te kiezen voor ondernemerschap, voor een techniekbaan. Of zoals rector-bestuurder Elly Bakker-Pierik het verwoordt: ‘we willen dat ze elders verder studeren, maar terugkeren naar Harderwijk en omgeving voor hun werk.’

Spraakmakende voorjaarseditie Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk

21 mei 2019

Burgemeester Harm-Jan van Schaik komt in de volgende uitgave van Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk met spraakmakende, actuele uitspraken over de intercitystatus van zijn stad. Hema-ondernemer Paul Loeff, ook wel kartrekker binnenstad genoemd, geeft beargumenteerd stof tot nadenken. De nieuwskrant voor alle ondernemers in Harderwijk en Hierden doet zijn naam eer aan. Vanaf dinsdag 21 mei volgt de verspreiding van het voorjaarsnummer.