MPeople

MPeople

MPeople biedt u de beste specialisten voor uw specifieke HR-proces of HR-project

Veluwade Festival zet ingezette koers voort: ‘Een leuke mix en een open karakter’

Door Marco Jansen - De Veluwade, het jaarlijkse vierdaagse feest bij voetbalvereniging Hierden staat op het punt van beginnen. De tent is vrijdag opgezet en maandagochtend begint de opbouw van het terrein. Ook dit jaar is er op 16, 17, 18 en 19 augustus een gevarieerd muziekprogramma met activiteiten zoals het Veluwade MPeople Voetbaltoernooi, het bedrijventoernooi, het darttoernooi en de kidsmiddag. 

MPeople is op zoek naar een HR-medewerker (24 - 40 uur)

Wegens doorgroei en uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een HR-medewerker. Bij MPeople verzorgen wij de HR- administraties voor diverse klanten. Als HR-medewerker bij MPeople ondersteun en help jij jouw collega’s bij diverse HR vraagstukken.

De wet is krom, ons doel helder! (blog)

In het voorjaar van 2022 is RefugeeConnect gestart. Een project met een maatschappelijke betrokkenheid naar de grote groep potentiële werknemers die verblijven in AZC’s in Nederland. 

Publiek Private Samenwerkingen (blog)

Eind 2021 waren er 9,4 miljoen Nederlanders aan het werk wat neerkomt op 71,1% van de bevolking tussen de 15 en 75 jaar (bron: CBS). Hoewel we te maken hebben met dalende cijfers, waren er 430.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geregistreerd. 

Allinq en MPeople hosten samen veiling van Kinderen voor Duurzaamheid

Twee bedrijven uit Harderwijk hebben zich via de Harderwijkse Uitdaging verbonden aan het project ‘Energietransitie’ van Stichting Kinderen voor Duurzaamheid. Telecombedrijf Allinq en HR-dienstverlener MPeople hosten op 24 maart de Veiling Energietransitie Basisonderwijs Harderwijk-Hierden.

MPeople duikt in de crypto, gewoon doen!

Crypto is inmiddels al niet meer weg te denken. Met miljoenen transacties per dag en een nog altijd groeiende aantal toetreders, dijt het gebruik ervan uit met de snelheid van het heelal. Of we nu praten over decentralised finance (defi) of non-fungible tokens, -niet-vervangbare tokens (NFT) die intellectueel eigendom markeren in de blockchain-, het draait om uitwisseling van waarde zonder tussenkomst van derden.