Kok Harderwijk

Kok Harderwijk

Kok Harderwijk bestaat uit Kok tankstations, Kok Carwash, Broodje Kok, Kok CinemaxX en Kok Experience

Ladiesnight Singel 39 woensdag 8 mei

Wat houdt een reguliere Kok CinemaxX ladiesnight in? Een gezellig avondje uit met je vriendinnen, zussen of moeder, bioscoopkaartje Singel 39,
hapje en welkomstdrankje, mooie goed gevulde goodiebag, stands met de leukste accessoires, fashion en beauty en je maakt kans op spectaculaire prijzen tijdens de verloting. € 13,95 per persoon.

Ladiesnight Dumbo 27 maart 2019

Wat houdt een reguliere Kok CinemaxX ladiesnight in? Een gezellig avondje uit met je vriendinnen, zussen of moeder,  bioscoopkaartje Dumbo, hapje en welkomstdrankje, mooie goed gevulde goodiebag, stands met de leukste accessoires, fashion en beauty en je maakt kans op spectaculaire prijzen tijdens de verloting. Dit alles voor € 13,95 per persoon.

Theo in het Theater 9 en 10 maart 2019

Theo Tomassen – Van de andere kant. Theo Tomassen is een Harderwijkse basisschoolleraar die in z’n vrije tijd theatervoorstellingen maakt die te maken hebben met leven en geloof. 

Escaperooms bij Kok Experience

Vanaf vandaag is er bij Kok weer iets nieuws toegevoegd aan de Experience. Twee Escaperooms, 'The Oscar' geïnspereerd op de bioscoop en 'De Haven', geïnspireerd op het verleden van Harderwijk. 'De Haven' is ook geschikt voor kinderen! 

November brunch

Op zondag 25 november organiseert Kok Experience een heerlijke brunch aangepast op het seizoen in de eventzaal van Kok Experience.

Ladiesnight Zwaar Verliefd

Kom naar de ladiesnight Zwaar Verliefd op woensdag 10 oktober 2018 bij Kok CinemaxX en geniet van een gezellig avondje uit met je vriendinnen, zussen of moeder.

Kok verduurzaamt en kiest voor zonne-energie

Een deel van de elektriciteitsvoorziening van Kok Experience en Kok Carwash loopt sinds deze week via de opwekking van zonne-energie. Door in totaal 700 zonnepanelen op de platte daken kiest eigenaar Johan Kok voor duurzaam ondernemen.

September Brunch

Op zondag 30 september, 28 oktober en 25 november organiseert Kok Experience een heerlijke brunch aangepast op het seizoen in de eventzaal van Kok Experience.

André Rieu

Bekijk het unieke concert van André Rieu bij Kok CinemaxX op het witte doek op vrijdag 11 en zondag 13 januari 2019.

Ladiesnight Doris

Kom naar de ladiesnight Doris bij Kok CinemaxX en geniet van een gezellig avondje uit met je vriendinnen, zussen of moeder.

Whitney op het witte doek

De documentaire Whitney, over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston is te zien vanaf 9 augustus 2018 bij Kok CinemaxX.

Kinderfeestje pizza en koekjes bakken.

Best een uitdaging om elk jaar creatief te zijn voor het kinderfeestje van uw kind. De reguliere kinderfeestjes van Kok Experience waren al een uitkomst en nu is er weer een nieuw 'feestje' bedacht, die goed aanslaat bij de kids! 

Ladiesnight Mamma Mia! Here We Go Again.

In de maand juli is het weer tijd voor een altijd gezellige ladiesnight bij Kok CinemaxX. Met de film 'Mamma Mia! Here we go again' op 18 juli. Acht zalen zijn er in de bioscoop gereserveerd voor de dames, en er zijn nog plekjes over! 

Kok Experience pakt groots uit voor twee jarig bestaan

Vrijdag 6 juli is het alweer twee jaar geleden dat de deuren van Kok Experience werden geopend. Inmiddels al niet meer weg te denken. Bij het twee jarig bestaan wordt uiteraard stil gestaan. Met: 'De grootste LIKE & DEEL actie ooit.'

Winnaar vrijkaarten Kok CinemaxX

Elke week vermelden wij het filmoverzicht van bioscoop Kok CinemaxX op onze website. Deze week mochten wij twee vrijkaarten verloten. We hebben vele reacties en mailtjes mogen ontvangen. We hebben eerlijk geloot en daar is een winnaar uit gekomen. 

Vacature: Teamleider wasstraat gezocht!

Kok Carwash is op zoek naar een teamleider voor de wasstraat. Iemand die niet alleen auto's wast en wasprogramma's verkoopt, maar ook: Het aanspreekpunt is voor collega's en de wasstraat, het terrein en de stofzuihal onderhoudt.

Mommy Event bij Kok Experience

Het speelparadijs van Kok Experience gaat een 'Mommy’s event' organiseren op dinsdagochtend 27 maart. Hét event voor aanstaande moeders en moeders met jonge kinderen!

Nieuwjaarsreceptie en uitreiking Linnaeusprijs 2017

Veldhuis Advies, een financiële dienstverlener uit Heerde, won gisteravond de Linnaeusprijs 2017. Donderdagavond 11 januari werd de prijs feestelijk uitgereikt, tijdens de Ontmoeting, de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven op de Noord-Veluwe. Gastheer dit jaar was de Bedrijvenkring Harderwijk, de locatie was Kok Experience. 

Senioren dag met de film wild.

Donderdag 1 februari organiseert de bioscoop Kok CinemaxX een seniorendag met de film Wild. Wat houdt een Seniorendag in? Een speciale dag voorstelling die start om 15:30 uur. Er zijn diverse mogelijkheden. Je kan alleen de film bekijken of je kiest voor ons speciale diner arrangement. 

Lekker Glutenvrij 2017

Kok Tankstation met lunchroom Broodje Kok heeft als eerste tankstation van Nederland het Lekker Glutenvrij 2017 keurmerk ontvangen. 

Dolle donderdag tijdens de leraren staking

Donderdag 5 oktober leggen de leraren van de basisscholen hun werk de hele dag neer. En daar weten ze bij Kok CinemaXx en Experience wel raad mee. Overdag diverse kinderfilms in de bioscoop en de hele dag spelen voor €4,50 per kind! 

Open Darts bij Kok Experience

In de evenementenzaal van Kok Experience wordt er Zaterdag 29 april een dart toernooi met wel 20 banen georganiseerd. Samen met de mooie prijzenpot zijn alle ingrediënten in huis voor een geweldig toernooi! En het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven. 

Kerst Bingo

Kok Experience organiseert een Bingo avond op woensdag 14 december. Om 19:30 uur start de Bingo. De zaal is vanaf 19:00 uur open.

Senioren Special bij Kok Experience in Harderwijk

Dinsdag 27 september organiseren wij onze tweede Senioren Special! 
Uw auto wordt niet alleen geparkeerd en schoongemaakt, maar gaat ook door de Kok Carwash heen en krijgt het meest uitgebreide wasprogramma.
Geniet van de bioscoopfilm de GVR 2D NL en een diner. 

Moederdagontbijt

Zondag 10 mei is het moederdag. Broodje Kok heeft daarom een speciale actie, namelijk een Moederdagontbijt.