Index Software

Index Software

Wij werken graag samen met mensen om ons heen die ons flexibel en scherp houden.

Index ontwikkelt hoogwaardige softwareoplossingen zoals:

Bedrijfssoftware:
Een planning tool, opslaan van online formulieren, registratie van gegevens of bestaande systemen met elkaar laten communiceren? Hier gaat ons bloed sneller van stromen en het scheelt jouw tijd en geld.

Apps:
Eenvoudiger communiceren met je klant? Vertegenwoordigers op de weg sneller orders laten plaatsen? Medewerkers voorzien van werkvoorbereidingen of urenregistratie? We ondersteunen het hele proces van eerste idee tot succesvolle presentatie in de Apple App Store of Google Play Store.

Portals:
Als bedrijf werk je vaak samen met externen, zoals klanten, dealers, leveranciers of andere partners. Via een portaal deel je op gemakkelijke wijze informatie, kennis en documenten met alleen deze gebruikers.

Koppelingen:
Koppeling maken met een planning-, CRM- of boekhoudpakket? De meeste softwarepakketten zoals Exact, SAP, Unit4 en Afas hebben een API beschikbaar. Systemen kunnen we koppelen zodat jij niet handmatig gegevens over staat te zetten.

User Experience:
Functionele software hoeft niet lelijk te zijn. Via een proces van schetsen, wireframing en prototypen brengen we jouw product met een optimale gebruikerservaring tot leven. Een product met een intuïtief interface design waar iedereen mee wilt werken.

Agile development:
In veel projecten zijn de doelstellingen wel duidelijk, maar op welke manier deze gerealiseerd moeten worden is lang niet altijd helder. Door te ontwikkelen in driewekelijkse Sprints kan ons projectteam jouw product snel aanpassen aan gewijzigde situaties of nieuwe wensen.

Wij werken graag samen met mensen om ons heen die ons flexibel en scherp houden.

Zo werken wij samen met een aantal freelancers en ondernemingen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en zijn wij in staat om op ieder vlak de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Wij zijn ook altijd op zoek naar goede mensen die ons team kunnen versterken. Dit kan op (online) marketing gebied maar ook op technisch gebied. Denk jij dat je iets kunt toevoegen aan ons team, neem dan direct contact met ons op op info@index.nl.
Index_Harderwijk_9130.jpeg
Uitnodigingen_Index_Software_Harderwijk.jpg
Lancering_Index_Software_Harderwijk.jpg
1_Kantoor_Index_Software.JPG
Index_Software_Harderwijk_teamfoto.jpeg
Index_Harderwijk_9219.jpeg