Index Software

Index Software

Wij werken graag samen met mensen om ons heen die ons flexibel en scherp houden.

Vacature Javascript Developer Harderwijk

Ben jij gepassioneerd door webdevelopment? Hou je er van om dingen te bouwen voor diverse branches in verschillende omgevingen? Dan ben jij misschien wel ons schaap met vijf poten in de verdere uitbouw van Index Software.

Software UI design trends in 2020

Eerder deelden wij al de Software Tech trends voor 2020. Deze keer willen we een minder technisch artikel met je delen; de software UI design trends in 2020.

8 Software Trends voor 2020

De kop is eraf, januari kunnen we alvast afvinken. En inmiddels zijn we alweer een maand super gave software aan het ontwikkelen. Toch willen wij je graag nog even verblijden met de volgens ons interessante software en tech trends voor 2020. Dit is wat je allemaal op het gebied van techniek kunt verwachten in 2020.

Waarom Index Software volgens de scrum-methode werkt

Bij Index Software werken wij volgens de scrum methode. Scrum is een framework om op een flexibele manier (software) producten te ontwikkelen. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een lengte van 1 tot 4 weken, werkende (software) producten opleveren. Door middel van korte sprints wordt er naar iedere sprint een werkend deel opgeleverd.

Index Software bestaat 5 jaar!

21 november 2019 bestaan we alweer 5 jaar. In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een online marketing bedrijf tot een volwaardig softwarebedrijf. 

Vacature Junior/editor Javascript Developer

Ben jij gepassioneerd over webdevelopment? Houd je ervan om mooie applicaties te bouwen met de nieuwste technieken? Dan kan jij misschien wel bijdragen aan de verdere uitbouw van Index Software.

Waarom het een goed idee is om als bedrijf te investeren in een app

Index software werkt met de visie ‘software waar je blij van wordt’. Software kan werk voor veel mensen makkelijker en efficiënter maken. Veel bedrijven vragen zich daarom af of een app zinvol is voor hun onderneming. Ons antwoord hierop is volmondig ‘ja’, maar wat maakt een app interessant voor uw onderneming?

Index Software: onze visie

Waar word je nu echt blij van? Als je het ons vraagt, is het techniek en dan voornamelijk software. Software kan werk voor veel mensen makkelijker en efficiënter maken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat iedere partij blijer is, de medewerker, opdrachtgever en wij als opdrachtnemer. 

Software waar je blij van wordt!

Vier jaar geleden begon Rick van de Kamp, samen met zijn compagnon Maarten van der Valk Index Online, nu Index Software. Het bedrijf is inmiddels gegroeid en tot op heden helpen zij organisaties bij het automatiseren van bedrijfsprocessen door op maat gemaakte software. De software moet het werk en leven van mensen makkelijker maken. Van hieruit is de pay-off ontstaan: ‘software waar je blij van wordt’