Broekhuis Opel Harderwijk

Broekhuis Opel Harderwijk

Officieel Opel dealer voor regio Harderwijk

Broekhuis Opel Harderwijk: vertrouwd en betrokken

Broekhuis Opel is al meer dan 40 jaar een vertrouwd autobedrijf voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en omstreken. De betrokken medewerkers zorgen altijd voor een oplossing bij een mobiliteitsvraagstuk. Met andere woorden: Broekhuis Opel Harderwijk levert een passende (nieuwe) auto, verzorgt het onderhoud, de reparaties en de eventuele schade van elke auto.

Klant centraal

Bij Broekhuis Opel Harderwijk staat de klant absoluut centraal. “We kijken naar wat de klant nodig heeft en dat vertalen we naar een auto die past bij de klant. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Opel. Of een gebruikte auto van een ander merk. Maar ook voor het onderhoud van de auto, de verzekering of financiering. 

Onderhoud

Binnen de eigen werkplaats werken gediplomeerde monteurs. Met aanvullende opleidingen van Opel. Alle merken auto’s kunnen gebracht worden voor onderhoud. Ook voor winterbanden. Broekhuis Opel Harderwijk heeft hiervoor een eigen opslag.

Private lease

Voor een vast bedrag, weet je precies waar je aan toe bent. Je least bij ons altijd een nieuwe auto. Inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en service bij schade. Zo heb je geen gedoe met verzekeringsmaatschappijen, dat regelen wij allemaal.

Zakelijk

Bij Broekhuis Opel worden bedrijfswagens in eigen huis omgebouwd voor allerlei verschillende doeleinden. In samenwerking met Broekhuis Carplus, specialist in inbouwen van bedrijfswageninrichting. Nieuwe wagens, occasions en lease. Paul Kooij, is onze buitendienstmedewerker en gespecialiseerd in bedrijfswagens. En wil je zakelijk leasen, dan kun je ook bij ons terecht. Wij inventariseren uiteraard eerst wat je wensen zijn, zodat Broekhuis Lease een passend voorstel kan doen.

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden. Wilt u kennis maken met Broekhuis Opel Harderwijk dan bent u van harte welkom in ons bedrijf.

1_Team_Broekhuis_Opel_Harderwijk.jpg
Pand_Opel_Broekhuis_voorkant.jpg
fm-broekhuis.jpg