Broekhuis Opel Harderwijk

Broekhuis Opel Harderwijk

Officieel Opel dealer voor regio Harderwijk

Vacature autotechnicus Broekhuis Opel Harderwijk

Jij bent één van de weinigen in Nederland die blij wordt van een auto die niet doet wat hij zou moeten doen. Jij ziet geen probleem, maar een technische uitdaging! Ben jij Autotechnicus en ben je op zoek naar een werkgever die graag in jouw professionele ontwikkeling investeert? Goed dat je dit leest! Want Broekhuis Opel in Harderwijk is op zoek naar een Autotechnicus.

Dubbelfeest bij Broekhuis Opel

Bij Broekhuis Opel is het dubbelfeest; Opel bestaat 120 jaar en daarnaast organiseren zij de Broekhuis Familiedagen. Van 11 april tot en met 13 april pakken zij groots uit en trakteren ze op aantrekkelijk voordeel op zowel nieuwe auto's als op aftersales producten.

Opnieuw The Big Event bij Opel-dealer Broekhuis Harderwijk

Opel-dealer Broekhuis in Harderwijk maakt de aanschaf van een nieuwe Opel wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, die van 11 tot en met 16 februari 2019 plaatsvindt, krijgt de klant € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van zijn huidige auto (€ 1.000,- euro voor de Opel KARL).

Broekhuis Opel Harderwijk: vertrouwd en betrokken

Broekhuis Opel is al meer dan 40 jaar een vertrouwd autobedrijf voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en omstreken. De betrokken medewerkers zorgen altijd voor een oplossing bij een mobiliteitsvraagstuk. Met andere woorden: Broekhuis Opel Harderwijk levert een passende (nieuwe) auto, verzorgt het onderhoud, de reparaties en de eventuele schade van elke auto.

Broekhuis lanceert nieuwe Opel Combo ‘Innovatie zit in DNA van dit bedrijf’

Door Marco Jansen - Broekhuis Opel Harderwijk introduceerde onlangs de nieuwe Opel Combo, een bestelauto met veiligheid en comfort volgens hedendaagse standaarden. ,,Bestelauto’s reden al heel goed, maar dit nieuwe model komt op gebied van comfort en veiligheid nog dichterbij het rijden van personenauto’s’’, aldus accountmanager Paul Kooij.

Ondernemend Harderwijk door de jaren heen!

Henk Merjenburgh maakte al sinds 1989 op een unieke manier foto's van diverse Harderwijkse bedrijven. In totaal zijn dat 275 foto's. In de komende jaren zullen we al deze foto's weer eens uit lichten.  Vandaag een foto uit 1999 van Broekhuis Harderwijk.