Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Universele garage en bieden een scala van diensten aan en .... de koffie staat klaar!

Jozien schildert voor ‘haar’ powervrouwen

“Ik voel me bijna schuldig dat wij open zijn en ons geld kunnen verdienen, terwijl er ook ondernemers zijn, die heel dicht bij me staan, die het zakelijk zonder steun moeten doen.” Het raakt Jozien van den Broek, samen met Hans eigenaar van autobedrijf Harderwijk. Het raakt haar zo, dat ze er emotioneel van wordt. “Nu ook weer, als ik het hardop zeg”, klinkt het geëmotioneerd.

Problemen AIRCO Skoda of elk ander merk auto

Mijn airco wordt niet koud, de auto airco stinkt, hij ruikt vies, of ruikt niet fris, hij werkt niet, airco werkt niet goed.  Als u een van deze klachten heeft adviseren wij u om naar de garage te komen voor een gratis aircocheck.

Skoda uitlaten

U rijdt op zondagmiddag relaxt met uw Skoda Fabia een toeristisch rondje over de Veluwe. Het is een mooie zonnige dag. Om nog meer te genieten van de prachtige natuur heeft u de radio, die normaal aanstaat, uitgezet. Dan valt u ineens iets op, de auto maakt meer lawaai dan normaal. 

Koppeling van uw Skoda of elk ander merk.

Er zijn veel kenmerken die er op wijzen dat er een probleem met uw Skoda koppeling is of er aan zit te komen. Signalen die u als auto rijder niet altijd in de gaten heeft of herkend. 

Remmen voor uw Skoda of elk ander merk auto.

Problemen met de remmen van uw auto en de geluiden die daar bij komen zijn heel vervelend maar kunnen ook uw en andermans veiligheid in gevaar brengen. Het is belangrijk dat u alert blijft als u een geluid hoort of een verandering in het remgedrag opmerkt. 

SKODA en elk ander merk DIAGNOSE EN STORINGEN.

U bent onderweg en opeens gaat er een lampje branden op het dashboard van uw auto. En nu? Kan ik wel doorrijden als er een lampje brand? Van het instructieboekje wordt u ook niet wijzer. Autobedrijf Harderwijk vertelt u hier de belangrijkste lampjes en wat ze betekenen!

Remmen voor uw Skoda en elk ander merk auto.

Het weer is wisselvallig, de eerste vorst hebben we ook weer gehad en daardoor is het wegdek weer glibberig en glad. Bij dit soort weersomstandigheden is het extra belangrijk dat uw remmen goed werken.

Voorkom (start)problemen

Het is een koude regenachtige morgen, en u bent al bijna te laat om naar uw werk te gaan.