Auto Flevo

Auto Flevo

Officiële dealer van Audi, Volkswagen en Bedrijfswagens

Alle reden voor een Volkswagen APK.

Met de verplichte APK keuring blijven de auto's op de Nederlandse wegen veilig. Is uw Volkswagen toe aan een APK? Laat deze keuring dan uitvoeren bij Auto Flevo. Onze specialisten kennen uw auto door en door.

Hé service adviseur? Opgelet: Parts Manager!

We hebben een aantal mooie functies beschikbaar om ons team te versterken en zijn op zoek naar jou! Als je aan een nieuwe omgeving toe bent, met een uitdaging en wilt werken in een team van professionals, dan ben je bij Auto Flevo aan het juiste adres. 

Acties bij Auto Flevo

Voor de vakantie hebben we weer een aantal mooie acties waar u als Volkswagenrijder van kunt profiteren.

Werken bij Auto Flevo?

We hebben weer een aantal nieuwe vacatures openstaan en zijn op zoek naar jou! Als je aan een nieuwe omgeving toe bent, met een uitdaging de zomer in wilt gaan of toe bent aan een team van professionals, dan ben je bij Auto Flevo aan het juiste adres.

Maar liefst 2 events op stapel bij Auto Flevo

Zowel voor Audi als voor Volkswagen hebben we exclusieve introducties en daar kunt u bij zijn. Bent u benieuwd naar de nieuw A6 Limousine of past de nieuwe Volkswagen Touareg helemaal bij u? Lees dan snel verder voor meer informatie over de events.

Actie: Audi Private Lease

Rij een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand zonder investering of aanbetaling. Dit kan al vanaf €299,- per maand. De actie loopt nog t/m 31 mei 2018, dus wacht niet te lang.

Heb jij onze vacatures al gezien?

We hebben maar liefst 7 vacatures openstaan en zoeken een match met jou! Als je aan een nieuwe omgeving toe bent, met een uitdaging de zomer in wilt gaan of toe bent aan een team van professionals, dan ben je bij Auto Flevo aan het juiste adres.

Je hebt bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens

Je hebt beunhazen. En je hebt eindbazen. Je hebt mannetjes. En je hebt vakmannen. Je hebt later pas. En je hebt waterpas. En zo heb je bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens. Al 70 jaar de betrouwbare partner van betrouwbare vakmannen. Verschil moet er zijn.

Volkswagen bedrijfswagencentrum in Harderwijk

Het Volkswagen bedrijfswagencentrum van Auto Flevo heeft een eigen werkplaats. “Men kan hier terecht voor een turn key oplossing,” vertelt Jan van den Broek, commercieel vestigingsleider.