Artiflex

Artiflex

Gedreven, wendbaar en vol lef. ​Dat zijn de ingrediënten van Artiflex.

Artiflex opent flexstore in Lelystad

Sinds oktober 2022 waren ze al open op afspraak, maar sinds 2 januari 2023 is Artiflex officieel geopend in Lelystad en staan de deuren dagelijks open van maandag tot en met vrijdag. ​Hier word je ontvangen door Pim, Yassin en Bart-Jan.

Met hulp van Artiflex weer aan de slag!

Het zal je gebeuren: door omstandigheden verlies je je baan, je komt thuis te zitten en bent afhankelijk van een uitkering. Je wilt niets liever dan weer aan de slag! Structuur, een sociale omgeving, het gevoel dat je ergens bij hoort, oftewel een baan. Artiflex begrijpt dit heel goed en helpt mensen met een arbeidsbeperking de weg terug te vinden naar een geschikte baan.

Een duurzame relatie tussen opdrachtgever en kandidaat in de procestechniek

De vraag naar technisch personeel stijgt enorm. Met name de vraag naar machine-, proces- en lijnoperators is groot. Rob van der Spek en zijn collega’s van Artiflex Harderwijk zijn specialist op het gebied van procestechniek en helpen je graag jouw vacatures in te vullen. ‘Ons streven is altijd om een duurzame relatie tussen opdrachtgever en kandidaat te creëren.’

Vacature recruiter bij Artiflex Harderwijk - junior

Ter uitbreiding van het team in Harderwijk zijn zij op zoek naar een recruiter (junior). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het searchen van kandidaten, behandelen van sollicitaties, bezoeken van bedrijven, inplannen van intakes, sollicitatiegesprekken voeren, en het begeleiden van werkzoekenden. Dit ga je allemaal zelf doen!

Artiflex blijft groeien en verwelkomt twee nieuwe collega's

Door sterke groei van Artiflex in Harderwijk mochten wij per 1 februari 2020 twee nieuwe recruiters verwelkomen, hierdoor is het team in Harderwijk gegroeid naar zes personen. Pieter Biersteker, Recruiter: 'Door de komst van onze nieuwe recruiters kunnen we onze klanten nog beter bedienen met vakmensen uit de branches bouw, infra, procestechniek en metaaltechniek'.

Werk voor vakmensen in de bouw, infra, metaal en (proces)techniek

“Wij helpen vakmensen aan een vaste baan die echt bij hen past,” zegt Niels Nentjes als hem gevraagd wordt om in één zin te omschrijven wat Artiflex doet. Maar één zin is niet genoeg. “Het is onze kracht om het bedrijf, onze klant, echt te kennen. Pas als wij het bedrijf goed in beeld hebben, dan weten we precies wie we kunnen voorstellen voor de vacature.”