Marieke Booy en Rose Spearman geven een exclusieve vooruitblik op hun nieuwe theater voorstelling “Als de liefde niet bestond” op 14 juni in de Catharinakapel te Harderwijk. Aanvang is 20:30.

“Als De Liefde niet bestond” is een voorstelling die gaat plaatsvinden in theaters door het hele land van het najaar 2020. De liefde die verbindt, verblindt, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt.

De zin en de soms ook de waanzin van dat ene woord “liefde” waar we allemaal naar op zoek zijn, mee worstelen, of enorm door geïnspireerd worden. De liefde voor jezelf en voor je naasten maar ook de liefde voor onze wereld.
 
Marieke en Rose vertellen op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers  en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen. Met mooie Nederlandstalige stukken van o.a Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes vertaald naar het Nederlands, liedjes allemaal over de liefde.
 
Tevens kunt u ook mooie instrumentale stukken verwachten die vertolkt worden op viool en piano… om even bij weg te dromen.
 
“Als de liefde niet bestond” bestaat uit:
Marieke Booy- Viool
Rose Spearman-Zang
Willem Hoving -Piano
 

Meer uit de Agenda Harderwijk