Zaterdag 18 maart, Live optreden " JEUGDORKESTEN" onder leiding van de dirigenten Johan de Jong en Henk Beens. Een bijzondere en unieke samenwerking van twee jeugdorkesten van twee verschillende verenigingen.

 Chr Fanfarekorps "Irene" uit Hasselt en Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk

Voor de corona was de Jeugd van de Stedelijke Harmonie te gast in Hasselt waar ze kennis gemaakt hebben met elkaar en natuurlijk samen muziek hebben gemaakt. Het is goed eens te kijken in de keuken van een andere vereniging en samen lol en muziek maken schept een band.

Ze starten rond 14.00 uur met het oefenprogramma en sluiten rond 18:30 uur af met een gezamenlijk optreden en hopen dat jullie willen komen kijken en luisteren.

Heb je interesse in muziek maken en een instrument bespelen of is jouw zoon of dochter toe aan een gezellige muzikale afleiding kom gerust langs op deze middag of tijdens het optreden. Hier kan je kennis maken met de mogelijkheden van een Jeugdorkest - opleidingsorkest.

Voor info kan je altijd een mail sturen naar opleiding@stedelijke-harmonie.nl.. Tot zaterdag !! Muziek maken is voor iedereen.

Stedelijke Harmonie

Meer uit de Agenda Harderwijk