Informatieavond '' Kerk & duurzaamheid ''

Woensdagavond 14 februari vindt de informatieavond ‘Kerk & Duurzaamheid’ plaats in de Petrakerk in Harderwijk. 

Tijdens deze avond is er voor kerken en geloofsgemeenschappen in de gemeente Harderwijk de gelegenheid om kennis op te doen over energiebesparing in geloofsgebouwen.


Er zijn allerlei manieren om kerkgebouwen, moskeeën etc. te verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen op het dak, goede isolatie, duurzaam verwarmen en meer. Voor kerkelijke gemeenten is het interessant om te investeren in duurzame maatregelen, omdat dit op termijn zowel winst oplevert als bijdraagt aan de zorg voor de aarde.

Tijdens de informatieavond kunnen kerken hun ervaring uitwisselen en worden handvatten aangereikt om als kerk aan de slag te gaan. De gemeente Harderwijk brengt relevante subsidies onder de aandacht. De avond begint om 19.00 uur en is een initiatief van de gemeente Harderwijk in samenwerking met energieloket Veluwe Duurzaam. Personen die betrokken zijn bij het beheer van/besluitvorming over hun kerk- of geloofsgebouw zijn van harte uitgenodigd! Ook geloofsgemeenschappen uit omliggende gemeenten zijn welkom.
Aanmelden en actuele programma via www.veluweduurzaam.nl/kerk-en-duurzaamheid of neem contact op met Shiphrah Kleijer via 0525-701015.
 
Kerk & Duurzaamheid Harderwijk: 14 februari 2018, 19:00 - 21.30 uur, Petrakerk, Busken Huetlaan 2, 3842 CS Harderwijk