In de zomer aardbeien, tomaten, sla, komkommers e.d. oogsten? Als beginner van een moestuin, maar ook als je wel wat ervaring hebt, is het handig om eerst eens een cursus te volgen. 

Onze afdeling Groei & Bloei organiseert daarom ook dit voorjaar een korte cursus Moestuinieren voor beginners. Tijdens vier leuke en geanimeerde cursusavonden vertelt Jan Tuininga over hoe je een en ander aanpakt.

Hij vertelt over het voorbereiden van de grond, bemesten, maken van compost, poten, zaaien in voorjaar, zomer en najaar. Vele tips en tricks komen hierbij aan de orde. Indien gewenst kunnen cursisten, zonder extra kosten, op zaterdagochtenden nog wat praktijklessen volgen.

Ook is er gelegenheid om gezamenlijk een stukje moestuin te onderhouden en het geleerde in praktijk te brengen. Data: donderdag 21 en 28 maart, 4 en 11 april. Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur.

Meer informatie en aanmelden bij Olga Wolfswinkel: o.wolfswinkel@caiway.net. Telefoonnr. 0341-425147 of 06- 46581618. Aanmelden kan tot 11 maart. De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname.

Locatie: Ontmoetingstuin De Rietmeen, Ouverturebaan 1 3844 HW Harderwijk Vanaf Stadsweiden de Rietmeen oprijden, de ontmoetingstuin ligt na ca 50 meter aan de linkerkant, vlak voor de bus- en fietstunnel richting Drielanden. Kosten: € 55.00 Kosten Lid: € 45.00

Meer uit de Agenda Harderwijk