Wijkvereniging Stadsdennen / Frankrijk organiseert zaterdag 14 september een buitenrommelmarkt in Harderwijk. Aanvang 10.00 uur tot 16.00 uur. Bezoekers hebben vrij toegang.

De locatie van de markt is het Albert Verweyplein / Brederolaan.

De markt is voor particulieren die hun zolder hebben opgeruimd. Je mag alles verkopen dat tweedehands is en nog goed te gebruiken is voor anderen. Geen nieuwe spullen en geen rest partijen.
 
Mocht je zelf nog willen staan dan is dat nog mogelijk. We verhuren grondplekken vanaf 4 meter (meer mag wel minder niet). Kosten zijn voor leden € 2,50 p/m en voor niet leden € 4,00 p/m. Borg is € 5,00.
 
Ook is het mogelijk om een kraam te huren. Leden betalen voor een kraam € 25,00 p/k en niet leden € 30,00 p/k. Borg is € 5,00.,
 
Reserveren is alleen mogelijk digitaal via de website. Op de home pagina is een button direct reserveren. Er moet ook betaald worden van te voren. Alles moet geregeld zijn voor de dag van de rommelmarkt.
 
Voor info kunnen mensen terecht op de website van de vereniging www.wijkstadsdennen.nl. Ook kan men een e-mail sturen naar info@wijkstadsdennen.nl of via telefoon bij T. Goosen 06-14403745.
 

Meer uit de Agenda Harderwijk