Zoek je een opleiding waar jij alle kneepjes van het technische vak leert? Of kom je uit een andere sector en wil je graag een nieuwe carrière starten in de techniek? Kom dan kijken bij De Techniek Academie! 

Dit kan online, maar we mogen nu ook – op afspraak – weer onze deuren voor je open zetten

Donderdag 24 juni kan je tussen 17.00 uur en 21.00 uur online binnenkijken bij De Techniek Academie! Ze hebben dan diverse online voorlichtingen, waarbij ze je graag vertellen over onze opleidingen. Aanmelden hiervoor gaat via www.landstedembo.nl

Ook kan je 24 juni langskomen voor een rondleiding. Samen met één ouder/verzorger/partner kan je de werkplaats bezoeken en kennismaken met docenten en praktijkopleiders. Ze beantwoorden graag je vragen! Bedrijven in de regio staan te springen om goed opgeleide technici.

De Techniek Academie is opgericht om technische bedrijven te voorzien van gemotiveerde, goed opgeleide werknemers. Je gaat daarom 2 dagen in de week naar De Academie om de theorie te leren en te oefenen, de andere 3 dagen werk je bij een bedrijf. Hiervoor ontvang je natuurlijk ook salaris.

Lijkt dit jou een interessante stap?
Neem dan contact met ons op! Onze opleidingen Verspanen – Constructiewerk – Elektrotechnische systemen – Mechatronica – Werktuigkundige installaties – Elektrotechnische installaties

Contact
Westeinde 100, 3844 DR Harderwijk T 0341-743928
info@detechniekacademie.nl
www.detechniekacademie.nl
Ga naar ‘Over ons’ en vraag een gesprek aan met Erlinde.

Meer uit de Agenda Harderwijk